Sandee Groen

Sandee Groen is een snelgroeiend hoveniersbedrijf en heeft inmiddels meerdere locaties en vele werknemers. In Zeeland, maar ook daarbuiten waaronder op Texel. Je werknemers op de hoogte houden van wat er speelt in de organisatie is dan een grote uitdaging. De gebruikte website en e-mailings blijken niet toereikend, ze worden slecht gelezen.

Daarom wilde Sandee Groen een app laten ontwikkelen. Naast nieuws, zou deze ook toolboxen voor regelgeving, links naar andere administratieve tools en een declaratiemogelijkheid moeten omvatten.

Met deze input ontwierp ik de interface voor de app met eenvoud en gebruiksgemak als leidraad. Daarna ontwikkelde ik de app voor zowel Android als Apple toestellen, zodat deze voor iedereen beschikbaar is.

De berichten die getoond worden in de app komen uit de WordPress site werkenbijsandee.nl. Deze site heb ik dusdanig aangepast en geoptimaliseerd zodat deze de gewenste data kan voeden naar de app. Door deze oplossing kan Sandee zowel de site als de app beheren vanuit één omgeving.

Gebruikers van de app krijgen een melding op hun telefoon wanneer er nieuwe berichten zijn en kunnen aangeven dat ze bepaalde informatie hebben gelezen. Daarnaast kunnen er ook meldingen worden verstuurd, los van de nieuwsberichten. Daarmee heeft Sandee een directe verbinding gekregen met haar werknemers en zijn ze in staat om sneller en eenvoudiger informatie te delen.

Heb jij ook moeite met het bereiken van je doelgroep? Wellicht biedt een app de oplossing.

Gaan we samen aan de slag?

Neem contact met me op