fiZi

Fizi is hét filmtheater van Schouwen-Duiveland en vervult met haar (culturele) aanbod een belangrijke functie binnen de samenleving op het eiland. Toen zij met een hulpvraag kwamen hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Dat moest gebeuren.

De lay-out en de werking van de bestaande site was ingehaald door de tijd. Daarnaast vergde het veel tijd van de vrijwilligers om alles up-to-date te houden, terwijl het ticketsysteem veel data bevatte om dit te vereenvoudigen.

Voor de voorkant van de site maakte ik een compleet nieuw ontwerp dat de werking voor de gebruiken moet vereenvoudigen.  Aan de achterkant zorgde ik voor een koppeling met het ticketsysteem, waardoor bijhouden van de site veel minder arbeidsintensief is geworden.

Door tijdens de bouw van de nieuwe site een voorziening te treffen voor het vullen de wekelijkse nieuwsbrief en de agenda op het scherm bij de entree konden deze vervolgens ook compleet geautomatiseerd worden.

Om het overbleven werk, wat er natuurlijk gewoon is, inzichtelijk te maken voor alle vrijwilligers bouwde ik een online agenda. Zo weet iedereen wanneer en wat er van hem/haar verwacht wordt.

Wil je ook slimmer werken met je bestaande data? Neem eens contact op, wellicht kan ik jou en je bedrijf verder helpen.

Gaan we samen aan de slag?

Neem contact met me op